Dom > o nama

Huazheng električni proizvodnja (Baoding) co, Ltd koja je osnovana na 13rd, ožujak, 2008, nalazi se na tehnološki razvoj zona od Baoding grad, provinciji Hebei, Kina. To je High-tech poduzeća koja provodi generalni direktor, sustava odgovornosti. Tvrtka je uspostavila nekoliko odjela kao što slijedi: General Manager Office, R & D odjel, odjel proizvodnje, QC odjel, odjel nabave, odjel prodaje koji uključujući 5 prodaja momčadi i tržišta diljem svijeta, usluga odjela, odjela ljudskih resursa, finansiranje odjel. Naša tvrtka ima 106 zaposlenika, 36 tehničko osoblje uključeno, a pod diplomirao akademsko osoblje čine preko 95%. Naša tvrtka posjeduje jak snagom i ima napredne proizvodne opreme i sofisticirane opreme za testiranje u domaćinstvu. Tehnologijom tvrtke neprekidno unapređuje, proizvod stalno obogaćuje i novi proizvod uvode cijelo vrijeme, postoje četiri kategorije i više od 50 vrsta proizvoda do sada, među njima postoje nekoliko proizvoda u pokrajini čak širom zemlje postigli vodeći nivo. Tvrtka koja spaja izlaz, studije i istraživanja oslanja se na mnogim sveučilištima kao što su sjeverno od Kina električne energije sveučilište, Hebei sveučilišta i tako dalje. To je razvio niz high-tech proizvoda na temelju elektronike, kriza orijentiran Automatizacija proizvoda sa nezavisna prava intelektualnog vlasništva u domaćim naprednoj razini, uspješno pokrenuta u moć, transport, sigurnost i drugih područja.

Tvrtka implementira sustav inovacija, management inovacija i tehnoloških inovacija u upravljanje i pridržavati prodajne filozofije taj narod orijentirana, kupac prvi i međusobne koristi. Obećavamo da svim korisnicima daju odličan i zvučne prodaji usluga.

Huazheng električni proizvodnja (Baoding) co, Ltd je dobavljač državnom mrežom u Kini. To znači da smo dobavljač Kineske vlade. I naše proizvode koji se prostiru u cijeloj Kini.