HZ-DS3 Identifikator kablova

HZ-DS3 Identifikator kablova

HZ-DS3 IDENTIFIKATOR KARAKTERISTIKE KARAKTERISTIKE 1.Overview Proizvod je dizajniran u skladu sa ugradnjom visokonaponske konstrukcije i problemima identifikacije kablova na održavanju koji moraju biti hitno rešeni, a odnose se na naprednu tehnologiju u inostranstvu, pod vođstvom ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZ-DS3 IDENTIFIKATOR KARAKTERISTIČKOG KABELA

Identifikator kablova


Pregled identifikatora kablova 1.HZ-DS3
Proizvod je dizajniran u skladu sa ugradnjom visokonaponske konstrukcije i problemima identifikacije kabla na održavanju koji moraju biti hitno rešeni, a odnose se na naprednu tehnologiju u inostranstvu, pod vođstvom teorije elektromagnetnih polja razvija ga Savremena tehnika elektronike i tehnologija alata. Oba prepoznavaju sa tačkom i rade bez elektronike. Sve vrste indeksa su izvan Nemačkog LCI instrumenta za prepoznavanje. Proizvod se uglavnom koristi za precizno identifikovanje mnogih kablova na licu mesta, kako bi se prevazišlo zatamnjenje i nesreća lične sigurnosti, koja su redovno uzrokovana zbrkanim kablom, očigledno poboljšala efikasnost izgradnje i održavanja, kako bi se osiguralo da svi industrijski, poljoprivredni Proizvodnja i nacionalni život idu dobro.
2.HZ-DS3 Cable IdentifikatorMain Feature
● Snaga prenosa je velika. Trenutna struja je veća od 2000A, otpor uzemljenja je jednak 1000 Ω, i dalje se može precizno identificirati.
● Izolacija ulaza i izlaza. Velika vilica pogodna je za sve vrste visokog i niskog napona kabla (bolja od LCI u Njemačkoj).
● Rad je veoma jednostavan.
● Označite jasno intuitivno.
● Glavna, pomoćna je prenosiva, lepa i dobro se oseća.
● Rad mašine je pouzdan i ne plaši se kratkog spoja.
3. Glavni tehnički indikator
Čelnici: ≥140mm Zatvoreni unutrašnji prečnik ≥110mm
Snaga: 1kVA
Način prepoznavanja: pravac, amplituda
Težina i dimenzije: 2kg 320 × 280 × 210mm


Hoćeš li dobiti više informacija?   C lick " Pošalji " odmah!


Srodni proizvodi
Upit