HZDP-60K kabel VLF AC hipotester

Sadržaj I. Proizvodi ultra-niske frekvencije i izbor nje ................ ... .... 3 II. Teorija ispitivanja ultra-niske frekvencije dielektrične snage ............ ..4 III. Proizvodi Uvod ......................................................... ... 4 IV. Tehnički parametar ......................................................... ... .5 V. Struktura instrumenta .......................................................... ... .6 VI. Kako...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZDP-60K VLF AC hipotester

Sadržaj

I. Proizvodi ultra-niske frekvencije i izbor nje ................ ... .... 3

II. Teorija testa dielektrične jačine ultra-niske frekvencije ............ ..4

III. Proizvodi Uvod ......................................................... ... 4

IV. Tehnički parametar ......................................................... ... .5

V. Struktura instrumenta ......................................................... ... .6

VI. Kako funkcionirati ................................................................. 7

VII. Ultra-niska frekvencijska ispitivanja kablova ........................ .12

VIII. Ultra-niske frekvencije Test jačine velikog vaga Generator visokog napona ...................................................... ............... .......... ... .13

IX. Ultra-niski frekvencijski test jačine kondenzatora ... ... ... 14

X. Napomene ........................................................................... ........ 16

XI. Lista pakovanja .................................................................. ....... 16

XII. Dodatak ........................................................................ .... 17

Vlf hipot tester

Napomene

1. Potpuno ispraznite testirani predmet sa ispusnim štapićem pre pokretanja, (metoda za ispusnu šipku je: prvi pražnjenje sa krajnjim prekidačem, a zatim spoljni priključak). Način povezivanja ultra niske frekvencije sa dva pojačala: Pri korišćenju samog osigurača sam (testni napon je 30 KV ili manje), izlaz za kontrolu instrumenta moram biti povezan sa pojačavačem I, nemojte povezivati upravljački izlaz II. Kada su ubrzivač I i booster II korišćeni u serijama (testni napon je 80 KV ili manje), izlaz za kontrolu instrumenta moram biti povezan sa pojačivačem I, a izlazni kontrolni instrument II mora biti povezan na pojačavač II, apsolutno ne obratno! U suprotnom, instrument ili testirani objekat će biti oštećeni.

2.Potrebite STOP taster i ispraznite ga šipkom, a zatim isključite napajanje ako je potrebno da prekinete mašine koji su u uslovima visokog pritiska. Inače će oštetiti instrument!

3.Površite ga u skladu sa uputstvima na ekranu.

4. To je normalna pojava da biste videli malu količinu razlivanja ulja nakon povećanja pritiska, jer je izolaciono ulje u napajanju puno, osim toga, to neće uticati na vašu upotrebu.

5.Kada se sprovede 10KV kablovski test, jednofazni test se snažno preporučuje. Napon mora biti 18KV, a frekvencija je 0.1Hz, 0.05Hz, 0.02Hz. Priručnik je rekao da je nosivost teoretska vrijednost, a 10KV dužina kablova može doseći 3-8 km.

6.Kad provodi kablovski test od 35KV, preporučuje se jednofazni test. Napon je podešen na 60KV (Opći zahtjevi) -78KV (prema potrebnim pravilima) i frekvencija je podešena na 0.1Hz, 0.05Hz i 0.02Hz. Priručnik kaže da je nosivost teoretska vrijednost, dužina kabla 35KV može doseći 3-5 km.

7. U slučaju da je kabl prekratak (manje od 500 metara), kapacitivnost testnog objekta je manja od 0,1μF i pritisak se ne može normalno povećati, molimo priključite napon kapaciteta 0.1μF na paralelan način.

8. Zaštititi visokonaponske spone najlonske spinove prema gore navedenim brojevima do odgovarajućeg najlonskog sedišta, visokonaponskih linija kako bi se osigurala dobar kontakt, nikakav kontakt nije dobar, to će izazvati pražnjenje, zapaliti visoku stranu. Kada su najlonski steznici zategnuti, obratite pažnju na intenzitet, prekomerno zatezanje može oštetiti najlonske priključke.

9. Ako je opremljen sa dve niskonaponske osigurače: Kada je testni napon 30 KV ili manje, u ovom trenutku je potrebno jačanje I samo za podizanje, a ne za povezivanje pojačavača II. Booster broj se takođe može podesiti na I + II, u ovom momentu jačaće I i II povećanje serije; Kada je testni napon veći od 30 KV, ubrzivač I i II moraju biti korišćeni u seriji, pogledajte uputstva za upotrebu u uputstvu za metode povezivanja.

10. Vremenski raspored laboratorijskih ispitivanja, jer je brzina uzorkovanja razdjelnika napona vrlo spora, potrebno je videti više od deset ciklusa, kako bi se vidio maksimalni pozitivan i negativan napon, vršni je stvarna vrijednost izlaznog napona.

11.Kontrolna izlazna linija povezana sa bočnim vazdušnim utikačima za podizanje vazduha potrebno je okrenuti nadole prema dolje!

12. Priporočite upotrebu napajanja naizmeničnom strujom od 220V: ako morate da koristite generator za napajanje, jer je ultrazvučna frekvencija od 0.1Hz zasnovana na modulaciji frekvencije ulazne snage, ima veće zahteve, a zahtevi generatora su: frekvencija 50Hz, napon 220V + 5%, snaga je veća od 10KW, posebni zahtevi stabilnosti izlazne frekvencije generatora, promene frekvencije sa opterećenjem (najbolja upotreba digitalnog pretvarača frekvencije) i ne manje od opterećenja 800W opterećenja na Izlazni kraj agregata povezan je sa napajanjem (kao što je električni štednjak itd.), Kako bi se stabilizovala brzina generatora, ukoliko frekvencija nije stabilna, sigurno nije normalni pojačivač. U celom procesu povećanog pritiska, opterećenje otpora mora da koristi kontinuirani rad, ne može se koristiti automatski prekinuti otpor opterećenja (kao što je električni kotlić, električna peć, prekidač za kontrolu temperature nakon što se voda koči ili se dostigne temperatura, seče Off automatski učitava), inače će ozbiljno oštetiti instrument !!!

13.Kada uključuje lampu za napajanje ne svetli ili nema displeja na ekranu, može se spaliti zaštitna cijev 25A, jer je sigurnosna cijev dobra, opremljeni smo sa 25A zaštitnim cijevima.

Upozorenje: u testu izdržljivosti napona kabla, mora biti jezgro jezgra i izolacijski sloj fizičkog odvajanja, a ne sa ostalim predmetima koji su obuhvaćeni gore navedenim, inače će izazvati visokonaponski pražnjenje, oštetiti instrument!

0,1Hz visokofrekventni visokofrekventni generator

I.Ultra-proizvodi niske frekvencije i izbor nje

1,0,1Hz -60KV Ultra-niske frekvencije visokog napona generatora

Tabela 1

Model

Nominalne napone

Nosivost

Osigurač

Težina

Korisno

VLF-60 / 1.1

60kV

(Vrh)

0.1Hz, ≤; 0.5μF

25A

Kontrola: 6㎏

Povećanje tela I: 30㎏

Body Boost II: 50㎏

18KV i ispod kabla, Generator

0.05Hz, ≤; 1.1μF

0.02Hz, ≤; 2.5μF

HIPOT TESTER (2).jpg

2, Kako odabrati odgovarajuće proizvode za testiranje

Molimo proverite da li je kapacitivnost proizvoda za testiranje ispod kapacitivnog instrumenta. Talasni oblik će uticati ako je kapacitivnost testiranih proizvoda premala i instrument ne može normalno izlaziti kada je ispod 0.05μF. 0.1μF kondenzator paralelno sa pomoćnim izlazom. Dolje je kapacitet nekog instrumenta za vašu referencu.

Pojedinačni relativni kapacitet različitog generatora

Tabela 2


Thermal Power

Hidroenergija

Kapacitet generatora

(MW)

200

300

600

85

125-150

300

400

Pojedinačno relativno

Kapacitet (μF)

0.2-0.25

0.18-0.26

0.31-0.34

0.69

1.8-1.9

1.7-2.5

2.0-2.5

(ΜF / km)

Kapacitet jednosmernog XLPE izolovanog kabla

Tabela 3


KapacitetμF / Km

Napon (kV)

10

0.15

0.17

0.18

0.19

0.21

0.24

0.26

0.28

0.32

0.38

-

35

-

-

-

0.11

0.12

0.13

0.14

0.15

0.16

0.17

0.19

Poprečni presek

Površina (cm2)

16

25

35

50

70

95

120

150

185

240

270

II. Teorija ispitivanja ultra-niske frekvencije dielektrične snage

Test ultra-niske frekvencije dielektrične snage je alternativni način za ispitivanje izdržljivosti struje frekvencije. Kao što znamo, potreban je veliki transformator za testiranje kapaciteta ili rezonantni transformator za ispitivanje izdržljivosti struje frekvencije za velike generatore, kablove itd. Zbog većeg električnog kapaciteta izolacionog sloja. Ogromna oprema nije samo gusta, već i skupa i nije pogodna za upotrebu. Sektor električne energije čini neke testove da reši probleme. Prema teoriji i rezultatima testa iz domaćih i inostranih zemalja, 0,1Hz ultra-niski frekvencijski napon može da reši ove probleme, a prednost ne samo da ima iste rezultate ispitivanja, već je i dimenzije instrumenta mala i znatno smanjiti težinu. Kapacitet je 1/500 tradicionalnog načina. U velikoj meri pojednostavljuju procedure ispitivanja, Zato se uobičajeno koriste u razvijenim zemljama, ministarstvo za električnu energiju u Kini podijelilo visoku naponsko istraživački institut u Wuhanu za izradu "35Kv i ispod XLPE izolovanog električnog kabla ultra-niske frekvencije (0.1Hz) naponske metode ispitivanja Za promovisanje ovog pristupa. Instrument je razvijen prema Kini napravljenoj od ove potrebe. Može se široko koristiti u kablovima, velikom rotacionom motoru visokog pritiska, energetskim kondenzatorima u testu izdržljivosti AC napona.

III.Proizvodi Uvod

Ovaj proizvod kombinira naprednu tehnologiju savremene digitalne konverzije, potpuno kompjutersku kontrolu, automatizovanu potporu, zaduživanje, merenje i zaštitu. Čovekova intervencija može se brinuti tokom automatskog procesa napretka, prednost mreže uključuje potpuno elektronske, male veličine i malu težinu, LCD ekran velikog ekrana (jasan i intuitivan), izvještaj o izlaznom ispitivanju štampača, jednostavan za korištenje. Dizajniran da u potpunosti zadovoljava standarde energetske industrije. Mehanički pristup se široko koristi za modulaciju i demodulaciju ultra-niskih frekventnih signala, ali nema standardnog sine talasa, neke greške u merenju i iskre u dijelu pod visokim pritiskom itd, proizvodi mogu prevladati nedostatak Gore i sledeće karakteristike treba posebno da navede:

★ Podaci o struji i naponu se dobijaju direktno kroz uzorkovanje sa strane pod visokim pritiskom i istina je i tačna.

★ Zaštita od prenapona: instrument će se isključiti do zaštite u roku od 20 ms kada izlazni napon prelazi ograničavajuće vrednosti podešavanja.

★ Zaštita od prekomerne struje: dizajn za dvostruku zaštitu visokog i niskog napona, zaštita od isključivanja može se precizno postaviti na strani pod visokim pritiskom. Isključenje do vremena zaštite je u roku od 20 ms kada struja niskonaponskih stranica premašuje reakcionu struju.

★ Visokonaponski izlazni zaštitni otpornik dizajn u povećanju karoserije i nije potreban dodatni spoljašnji otpornik.

★ Kontrolni krug negativne povratne sprege za zatvoreni krug visokog i niskog napona.

IV.Tehnički parametar

1, nazivni napon izlaznog napona, tabela 1 za referencu

2, izlazna frekvencija: 0.1Hz, 0.05Hz, 0.02Hz.

3, mogućnost punjenja: Tabela 1 za referencu

0,1 Hz maksimum 0,5μF

0,05 Hz maksimum 1,1μF

0,02 Hz maksimalno 2,5μF

4, tačnost: ± (3% punog skala +0,5 KV)

5, distorzija talasnog napona: ≤5%

6, stanje korištenja: zatvoreni, otvoreni; Temperatura: -10 ℃ ∽ + 40 ℃; vlažnost: ≤85% RH

7, napajanje: AC50 Hz, 220V ± 5%

8, osigurač za napajanje: Tabela 1 za referencu

3, Metoda ispitivanja toka proizvoda

Formula: I = 2πfCU

Struktura V.Instrumenta

1, dijagram kontrolne table

1.png

Tabela 1

Specifikacija:

(1) "zemlja": prizemni terminal, korišten link sa zemljom.

(2) "kontrolni izlaz": izlazni multi-jezgreni priključci, koji se koriste sa ulaznim multi-jezgrom utičnice za povećanje tijela

(3) "kontrast": podešavanje kontrasta za LCD ekran

(4) "Funkcijski taster": traka za prikazivanje odgovara poziciji

(5) "AC220V": ulazna snaga, osigurač osigurača

(6) "prekidač za napajanje": indikator indikatora.

(7) "štampač": za izveštaj o ispitivanju

(8) "LCD ekran": prikazuje podatke o testu.

2, dijagram povećanja tijela

2.png

Tabela 2

VI.Kako do operacije

1, način povezivanja

(1) Spojni način korišćenja samog jačine za povećanje (testni napon od 30 KV ili manje)

3.png

Tabela 3 (dijagram veze)

Specifikacija:

Ovaj proizvod je opremljen sa dve namjenske linije i može se povezati prema tabeli 3, napajanje sa AC 50Hz / 220V.

(2) Spojni metod korišćenja Booster I i II za povećanje u seriji

(Testni napon od 60 KV ili manje)

4.png

Tabela 4 (dijagram veze)

Specifikacija:

Ovaj proizvod je opremljen sa dve namjenske linije i može se povezati prema tabeli 4, snage s AC 50Hz / 220V.

2, redosled rada

(1) uključite: molimo vas da napomenete da će proizvodi za testiranje biti potpuno ispražnjeni kada se uključite na mašine i prvo pritisnite dugme zaustavljanja kada su mašine u postupku pojačanja, a zatim koristite prekidač za napajanje. Povećanje procesa može biti mala količina razlivanja nafte, normalna je pojava.

Instrument će ući u ograničenje interfejsa Tabela 5 kada se uključi uređaj nakon što ga završite, molimo vas uverite se da je instrument isključen kada se priključite ili ne šišavite ili ne koristite instrument. Prvo proverite osigurač iz utičnice ako Nema ekrana na ekranu.

(2) definisana podešavanja parametara

5.png

Podešavanje pokretača

Podešavanje frekvencije ispitivanja

Postavljanje testnog napona

Podešavanje graničnog napona

Podešavanje granične struje

Podešavanje testnih vremena

Pokrenite testni napon

Tabela 5 (ograničenje interfejsa)

Možete unapred postaviti test frekvencije, napone i zaštitne vrijednosti prekoračiti pritisak na stranama visokog pritiska, zaštitne vrijednosti prevazilaziti napon, vrijeme testiranja itd. Prema testu koji je potreban u ograničenju interfejsa Tabele 5

★ Booster No. set: Ako koristim jačinu sam sam za povećanje, podesite broj učesnika kao ja (podešavanje testnog napona od 30 KV ili manje); Ako koristite Booster I i II za povećanje u serijama, postavite broj bujača kao I + II.

★ Tri opcije za frekvenciju :: 0.1,0.05,0.02. To je izlazna frekvencija instrumenta i jedinica je Hz

★ Testni napon je od 10KV do nominalnih vrijednosti (molimo ne postavljajte test napon ispod 10KV). Instrument više neće podići kada se nalazi na postavkama i održava amplitudni izlaz sinusnog talasa u ovim vrednostima pejsinga

★ Zaštitne vrijednosti napona su od 0 do nominalne vrijednosti i jedinica je kV. Ukazuje se na maksimalne vrednosti testiranih proizvoda. Instrument će automatsko isključiti izlaz kada napon prelazi podešavanje. U normalnim okolnostima, vrednosti napona zaštite postavljene su veće od testnog napona 2-4KV.

★ Zaštitne vrijednosti struje su od 0 do nominalne vrijednosti i jedinica je mA. Ukazuje se na trenutne vrednosti pejsa testiranih proizvoda. Instrument će automatsko isključiti izlaz kada je struja prekoračena postavkom. Ispod normalnih okolnosti, trenutna vrednost zaštite automatski postavlja sistem.

★ Vremensko podešavanje je od 0-60 minuta i naznačeno je vrijeme testiranja, jedinica je minuta.

Iznad napona, valuta je peak vrijednosti, podaci o testiranju instrumenta

Prikaz i napon, valutni podaci u izveštaju o testiranju su svi vrhunski

Vrijednosti.

Pomerite kursor na "započeti testni napon" i potvrdite da zatim uđete u donji tabelu 6 pojačavačkog interfejsa.

6.png

Pojačajte sada, sačekajte minut

voltaža

Struja

Vrijeme: Vreme

Tabela 6 (povećanje)

Povećanje automobila

Instrument postaje status ojačanja kada završi samo-proveru uspeha. Potrebno je nekoliko puta da napon dostigne vrednosti podešavanja. Instrument će isključiti izlazni napon i ući će u početni interfejs ako pritisnete taster zaustavljanja kada se pojačava procedura.

Tabela 7 će se pojaviti u interfejsu kada su vrednosti povećanja blizu podešavanja

7.png

Pojačajte sada, sačekajte minut

voltaža

Struja

Vrijeme: Vreme

Napon se podešava pritiskom na gore i dole tastere

Započnite merenje vremena pritiskom na dugme za potvrdu

Tabela 7

Pritisnite taster "uključeno i isključeno" 1 sekundu i podesite napon, a zatim pritisnite dugme za potvrdu, pojaviće se slika 8, vreme početka instrumenta, instrument će započeti merenje vremena i izveštaj o ispitivanju će se odštampati nakon završetka. Vratite se na početni ekran, nakon ispuštanja pražnjenja prije početka sljedećeg merenja.

8.png

Podešavanje napona

voltaža

Struja

Timing

Početak vremena

Tabela 8

★ druga ne-normalna stanica je prekid napona prekidanja, preko trenutnog isključivanja. Interfejs za vrh će se pojaviti kada se instrument zaustavi. Možete ponovo postaviti napon ili struju da biste započeli sljedeće merenje.

VII.Ultra-test niske frekvencije kablova

1, vodite računa da se sva oprema za povezivanje testiranih proizvoda odvoje od kabla testiranih proizvoda.

2, izolovano otporno izolacijom kablova testira 10000V Megger testiranom jedinicom i evidentira vrijednosti testa

3, vrijednosti peak-vrijednosti testa: Umax = 3Uo,

Uo je naznačen radni napon između kablovskog provodnika ili metalne zaštite, na primjer, nazivni napon 10KV kabla, jednofazni nazivni napon

Uo: Uo = 10 / √3kV

Vrednosti naponskog pejsinga su: Umax = 3Uo

= 3 × 10 / √3kV

= √3 × 10kV

= 17.32kV

4, testna vremena: 3 minuta

5, testirajte odvojeno. Vrednosti kablovskih kondenzatora testiranih proizvoda su u mogućnosti da učitavaju instrument. Testiranje pritiska može istovremeno raditi trofaznim vodovima paralelno.

6, povezujući instrument sa kablovima testnih proizvoda pomoću specijalnog fleksibilnog priključnog kabla (pribor) prema tabeli 8. Uključivanje instrumenta i završno podešavanje frekvencije ispitivanja, vremena, napona, prenaponske zaštite na stranama visokog pritiska , Nad strujne vrijednosti zaštite, a zatim pokrenite test za povećanje .Pozirajte pažnju na krug povratne veze visokog pritiska i proverite da li su u kablu testiranih proizvoda u kablu uobičajeni zvuci. Možete snimiti test vremena i test napona kada povećate napon testa.

7, instrument će pokazati automobilsku ukoliko su testna vremena završena i proizvodi prođu testiranje pritiska ako se desilo poremećaj pražnjenja.

8, molim vas zaustavite povećanje instrumenta, isključite mašine

Ako postoje neki problemi kao što su trenutni un-normalni uvećanje, nestabilnost napona, neuobičajeni miris, dim ili buka ili fenomeni brendiranja blica u kablovima proizvoda za testiranje su se desili u postupku potiskivanja i pritiska. Ispitivanje pritiska je neuspjeh ako je izolacijom kabla slabiji dio testiranih predmeta. Možete je ponovo testirati ako potvrdite da je ona za vlažnost ili prljavu površinu.

9, ponovo izvršite ispitivanje pritiska ako je instrument zaštićen strujom zbog razloga, osim defekata kablovske izolacije.

10.png

Tabela 9: Jednofazni dijagram povezivanja

VIII.Ultra-test niske frekvencije velike osovine visokog napona generatora

Metoda ispitivanja Generatora je slična sa gore navedenim testom kablova, a ispod je razlika:

1, test se može izvršiti prilikom prenosa većih popravki, delimične zamjene namotaja i drugog konvencionalnog testa. 0.1Hz Ultra-Low Frequency High Voltage Generator je efikasniji za testiranje defekata krajnjih izolacija generatora od drugih instrumenata. Razlog je u tome što u frekventnom naponu, zbog odliva iz kapacitivne struje struje koja protiče kroz izolaciju u spoljašnjem sloju poluprovodničke antikorobe prouzrokovanog većim padom napona, čime izolovano šipko kraj linijskog napona smanjuje pritisak na; Dok su u slučajevima ultra-niske frekvencije ova kondenzatorska struja znatno smanjena, a poluprovodnički sloj na padu napona prema koronima je znatno smanjen, završava se na višoj naponskoj izolaciji, lako se pronalaze nedostaci.

2, način povezivanja: testiranje odvojeno, predmeti su slični

Pritisak, Tabela 9 za referencu.

3, vrednosti peakiranja testnog napona izračunavaju se u nastavku,

Umax = √2βKUo

Umax: peak vrednosti (kV) od 0.1Hz testnog napona

Β: ekvivalentni koeficijent u 1Hz i 50Hz, uzimamo 1.2 u skladu sa zahtevima naših postupaka.

K: generalno govoreći 1.3∽1.5 obično 1.5

Uo: nazivni napon (kV) statorskog navijanja generatora

Na primjer. Nazivni napon generatora je 13,8 kV,

Vrednosti pejsinga napona za testiranje ultra-niske frekvencije:

Umax = × 1,2 × 1,5 × 13,8 × 35,1 (kV)

4, testna vremena su prema instrukcijama,

5, ispitivanje pritiska kablovske izolacije prođe ako ne postoji neobičan zvuk, miris, pušenje ili displej podataka itd. Tokom testa pritiska. Molimo vas da u potpunosti obratite pažnju na status izolacije površine za bolje razumevanje stanja izolacije.

Posebno za vazdušno hlađen do, Iskustvo koje može otkriti uređaje praćenjem izgleda ne odražava izolaciju generatora nije normalni fenomen, kao što je površina pražnjenja korona i tako dalje

11.png

Tabela 10 Merenje statorja grafika povezane linije.

IX, ispitivanje jačine ultra-niske frekvencije kapaciteta kondenzatora

Metod rada testa je sličan gore navedenom, Tabela 11 je način povezivanja za vas referentno, molimo postavite testni napon i vremena u skladu sa uputstvom.

12.png

Tabela 11 dijagram ožičenja kondenzatora X.Notes

1, Uređaj koji se koristi u instrumentu nije dozvoljen za drugu upotrebu

2, Molimo kontaktirajte fabriku za popravke ako instrument ne radi i ne otvarajte sami.

3, pre šavova, molimo vas da potpuno ispraznite proizvode za testiranje pomoću ispusnog štapa nakon isključivanja instrumenta.

4, molimo vas da potpuno ispraznite proizvode za ispitivanje pomoću ispusnog štapa pre napajanja instrumenta.

5, molimo vas da potpuno ispraznite proizvode za testiranje pomoću ispusnog štapa, pre nego što pritisnete dugme za povećavanje

XI.Packing List

Kontrolna kutija 1,0,1Hz / 60KV (1kom)

2,0.1Hz / 60KV booster (2kom)

3,0,1Hz / 60KV šuntni kondenzator (1kom)

4,30KV visokonaponske izlazne linije (1kom)

5,60KV visokonaponske izlazne linije (1kom)

6, visokonaponski kablovi Booster I i II (1kom)

7, visokonaponski kablovi kapaciteta (1kom)

8, specijalni kontrolni kablovi (2kom)

9, Power lines (1kom)

10, žica za zemlju (1kom)

11, pražnjenje (1kom)

12, osigurač napajanja (10kom)

13, papir za štampanje (2kom)

14, Uputstvo za upotrebu (1kom)

15, sertifikat fabrike (1kom)

16, Izvještaj o inspekcijskoj inspekciji (1kom)

XII.Appendix

Nominalni napon

Uo / UN (KV)

Ispitivanje napona

Preventivni testni napon


Multiplikator napona

Vrednosti napona (KV)

Multiplikator napona

Napon (KV)

1.8 / 3

3 Uo

5

2.1 Uo

4

3.6 / 6

3 Uo

11

2.1 Uo

8

6/6

3 Uo

18

2.1 Uo

13

6/10

3 Uo

18

2.1 Uo

13

8.7 / 10

3 Uo

26

2.1 Uo

18

12/10

3 Uo

36

2.1 Uo

25

21/35

3 Uo

63

2.1 Uo

44

26/35

3 Uo

78

2.1 Uo

55

Uo je nazivni fazni napon, UN za napon nominalne linije kablova.

Test vremena: 1-5 minuta

Srodni proizvodi
Upit