Dom > Izložba > Sadržaj
Baterija pražnjenje proces, mjere opreza
- Jul 04, 2018 -

(1) prije ispuštanja, bateriju treba ravnomjerno teretiti unaprijed da bi bateriju do pune napunjenosti. Obično se naplaćuje na 2.35V / ćelija za 12 sati i dopustio da odstoji 12-24 h.

(2) zapis paket baterija plutaju napona, napon ćelije plovak, Učitavanje trenutne, ambijent temperatura, i druge podešavanje parametara ispravljače (i zamjene napajanje), i provjerite da su pričvršćeni svi vijci.

(3) u kombinaciji sa stvarnoj situaciji bazu stanice/mjenjačnice, rastaviti bateriju i prespajanje napajanja, potvrditi da je lažna opterećenja u praznom stanju, povezivanje pseudo opterećenja pozitivnih i negativnih polova baterije paket ispravno, i snimiti baterija nakon 15 minuta. Napon otvorenog strujnog kruga.

(4) prema potrebama situacije, odrediti stopu pražnjenja baterije, općenito pražnjenje u 3 sata ili 10 sati (3 sata brzina struje je 0.25C10 10 h brzina struje je 0.10C10), odaberite na lažnu opterećenje odgovara Učitavanje datoteka na isprazniti bateriju.

(5) tijekom postupka davanja razrješnice, s obzirom na točnost trenutni metar otkriti na lažnu opterećenja je nedovoljan, Povećaj tekući metar se koristi za otkrivanje trenutne iscjedak. Prema stvarni prikaz stezaljku metar, pseudo opterećenja je prilagođen kako bi baterija pražnjenje struje potrebno pražnjenje struje, kao što su iscjedak oko 5 minuta, počinje bilježiti ukupni napon baterije, ćelija napona u pražnjenje struje, temperatura okoline i temperatura spajanje trake.

(6) ako je stopa 10 sati iscjedak uključen totalnog pražnjenja napon, napon ćelije, pražnjenja, baterije i sl. treba mjeriti svakih sat vremena (3 sata pražnjenja, svakih 30 minuta): učestalost mjerenja treba povećati u kasnijoj fazi pražnjenja. 10 sat stopa mjerena svakih 30 minuta nakon 9 sati; 3 sata stopa mjerena svakih 15 minuta nakon 2 sata. Tijekom postupka davanja razrješnice, temperatura okoline, temperatura baterijske ćelije i priključni barovi treba pratiti istovremeno, i bi trebao biti nema abnormalnih uvjeta i baterijske ćelije s niskim pražnjenje napona u bateriju.

(7) za novoinstalirani bateriju, iscjedak kraj uvjet je da iscjedak kapacitet baterije paket dostigne nazivni kapacitet zahtjeva ili jedne ćelije u paket baterija dostigne 1.80V, a za bateriju već u upotrebi, ukupni tlak dosegne 43.2V. (48 v baterijom sustav) je na kraju pražnjenja.

(8) za situacije tijekom postupka davanja razrješnice, ako iscjedak kapacitet baterije ne postignu određenu ocijenjeno kapacitet nakon ispuštanje je svršen, baterija kapacitet baterije može biti problematično, i relevantnih proizvođača Treba kontaktirati na vrijeme za obradu.

(9) na kraju iscjedak, neka pseudo opterećenja prvo hodu, onda odspojiti baterijski modul pseudo opterećenja i spajanje baterije za prespajanje napajanja. U ovom trenutku, obratite pozornost na tlak razlika između baterije i ispravljačem koja je rashodovana. Veći, to može izazvati iskrenja prilikom povezivanja. Bolje prvo, najniže plutajući napon punjenja prespajanje napajanja je tako da plutajući napon punjenja prespajanje napajanja je kao bliski kao moguće da je napon baterija smanjiti iskra.

(10) ako uvjet iscjedak je normalan, punjenje uvjet pokretanja možete promatraju i snimaju. Ako iscjedak stanje nije normalno, status napunjenosti baterije treba nadzirati kako bi se osiguralo normalno punjenje baterije.

(11) alati: pseudo opterećenja, spojni kabel, utovara i istovara alat, stezaljke ampermetar, multimetar, itd.