European Box Type Električna transformatorska postaja

European Box Type Električna transformatorska postaja

European Box Type Električna transformatorska postaja Kombinovani transformator tipa ZGS11-ZF- / 35 serije je razvijen i dizajniran da zadovolji sve veće zahteve za snabdevanje električnom energijom i integriše telo za povećanje transformatora, visokonaponske i niskonaponske razvodne uređaje, ograničavajući prekidač struje, prekidač za prekidače i. ..

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

European Box Type Električna transformatorska postaja

Box-type transformer.pngBox-type transformer.pngBox-type transformer.pngBox-type transformer.png

Kombinovani transformator tipa ZGS11-ZF- / 35 je razvijen i dizajniran da zadovolji sve veće potrebe za snabdevanje električnom energijom i integriše tijelo povećanja transformatora, prekidače visokog / niskog napona, osigurača ograničenja struje, prekidača za slavinu i odgovarajuće pomoćne opreme. Idealna rešenja su obezbeđena za kupce na osnovu specijalnosti proizvodnje energije vetra. Idealna je podrška električnoj opremi za proizvodnju vjetrova. Ima prednosti koje uključuju visoku efikasnost, očuvanje energije, snažnu podudarnost, jednostavnu ugradnju, kratki krug konstrukcije, niske troškove održavanja, visoku strukturnu čvrstoću i jaku vremensku otpornost i pogodni su za radno okruženje, uključujući plažu, prairie i pustinju sa lošijim prirodnim uslovima.

Karakteristike proizvoda:

  • Namotavanje transformatora usvaja visokokvalitetni bakarni provodnik bez kiseonika i poseduje nizak gubitak bez opterećenja i jak preopterećeni kapacitet.
  • Struktura oblika L sastoji se od komore pod visokim pritiskom i transformatora komora pod niskim pritiskom, a podijeljena je u integrirani kutijarni i razvodni kutija.
  • Šupljina je zatvorena struktura protiv krađe, usvojiti skrivene vijake visoke čvrstoće, nitrilna gumijasta zaptivka odporna na ulje i poklopac nepropusnog rezervoara, nije izložen nijedan demontažni vijak, velika pouzdanost
  • Mala zapremina, kompaktna struktura, površina se efikasno smanjuje
  • Kutija usvaja posebnu tehnologiju i strukturu, dobru zaptivnu osobinu, zaštitu od opekotina, anti-koroziju, prilagođavaju se na najgore radno okruženje

Tehnički podaci za transformator snage vjetra od 35kV

Box-type transformer.jpg

Box-type transformer.jpg

Box-type transformer.jpg

Box-type transformer.jpg

Hot Tags: europska kutija električna transformator podstanica, izrađena u Kini, proizvođači, popust, jeftino
Srodni proizvodi
Upit