Inteligentni patrolni robot za inspekciju i nadzor postrojenja

Inteligentni patrolni robot za inspekciju i nadzor postrojenja

Inteligentni patrolni robot za insekpciju i praćenje postrojenja Prvo, pregled sistema Ovaj sistem koristi infracrvene detektore, kamere i razne senzore na vozilu, usredsređene na inteligentne robotske inspektore, usvaja autonomnu navigacionu tehnologiju kako bi kompletirao beskontaktno prikupljanje podataka ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Inteligentni patrolni robot za inspekciju i nadzor postrojenja

Prvo, pregled sistema patrolnih robota podstanice
Ovaj sistem koristi infracrvene detektore, kamere i razne senzore na bazi senzora bazirane na inteligentnim robotima za inspekciju, usvaja autonomnu navigacionu tehnologiju kako bi kompletirao beskontaktno prikupljanje podataka različitih tipova opreme u podstanicama, završava prenos podataka u stanicama prenosa pomoću tehnologije bežičnog prenosa, i kombinuje prepoznavanje uzoraka. Tehnologija, tehnologija identifikacije temperature, tehnologija velike analize trenda podataka, realizuje višeprodajni podstanak, višekanalizovane, automatske kontrole i praćenje. Efektivno smanjiti intenzitet rada ručne inspekcije podstanice, poboljšati kvalitet zadataka inspekcije podstanice, u velikoj mjeri poboljšati nivo sigurnosti podstanica.

Drugo, funkcija proizvoda patrol robota podstanice
1, self-test self-recovery
Telo robota ima mogućnost samostalnog testiranja različitih tipova perifernih uređaja, obezbeđujući različite signale zvuka i svetlosnog alarma u skladu sa nivoom greške i može se preneti na platformu za praćenje u mašinskoj sobi. U isto vrijeme, robot ima mogućnost oporavka od neuspjeha izazvanih ne-fizičkim oštećenjima.
2, konfiguraciju bez nadzora
Platforma za nadgledanje može slobodno dodijeliti inspekcijske zadatke različitim robotima u stanici i postići razdvajanje fizičkih robota sa tačaka detekcije kroz efektivno razdvajanje nadzornih tačaka u stanicama, čineći konfiguracijske zadatke platforme za praćenje stanice fleksibilnije.
3, prikaz stanja u realnom vremenu
Platforma za nadgledanje može prikazati informacije u realnom vremenu, kao što su pregled stanice, pregled robota i status tačke praćenja.
4, podstanica, prekidač za glavnu frekvenciju
Sistem usvaja B / S arhitekturu. Platforma za praćenje slobodno prebacuje glavnu stanicu i sistem trafostanica preko autoriteta.
5, autonomno punjenje, autonomna navigacija
Program tela robota sveobuhvatno analizira stanje baterije u skladu sa unapred postavljenim pragovima za detekciju napona i baterije u kombinaciji sa stvarnim vremenom podataka robota. Kada je baterija pod naponom, a baterija nije dovoljna, robot se automatski može vratiti na punjaču unutar stanice za punjenje.
Robot je opremljen laserskim radarskim uređajem koji može identifikovati prepreke u stanici. Nakon što je robot postavljen na putanju šetnje, robot može dovršiti autonomnu navigacionu sposobnost u skladu sa povratnim informacijama laserskog radara.
6, spoljni interfejs
Platforma za praćenje obrađuje prikupljene podatke i čuva ih u lokalnoj bazi podataka u realnom vremenu. Obezbeđuje spoljne interfejse podataka PMS, bezbednost, kontrolu vatre, planiranje i integrisane pozive platforme.
7, abnormalni alarm
Nakon što sistemska platforma sveobuhvatno analizira prikupljene podatke, ona će generisati nenormalne informacije o alarmu opreme, tela robota i sistemskog softvera, uključujući abnormalnost napajanja, radar anomaliju, anomaliju pan / naginjanja, anomaliju hodanja i termički defekt ili analizu grešaka; informacije o alarmu se mogu preneti Nadgledanje softvera za prikazivanje, uz podršku SMS obaveštenja.
8, istorijski podaci
Sistem platforme arhivira i čuva podatke o robotskoj i inspekcijskoj opremi i može da upita istorijske podatke u različitim dimenzijama.

Trofazni relej za zaštitu od releja

Hot Tags: inteligentni patrolni robot za inspekciju i nadgledanje podstanica, napravljen u Kini, proizvođači, popust, jeftini, Patrol robot, patrolni robot podstanice, inspektorski robot
Srodni proizvodi
Upit