HZDZ-S3 ručni Power Quality Analyzer

HZDZ-S3 ručni Power Quality Analyzer

HZDZ-S3 ručni analizator kvalitete električne energije-trofazni uvođenje proizvoda HZDZ-S3 ručni analizator kvalitete električne energije-trofazni je posebno visok instrumenti za testiranje preciznosti koja se može koristiti za testiranje električnu mrežu izobličenjem, fluktuacije napona i treperenja, harmonika sadržaja i .. .

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZDZ-S3 kvalitete ručni analizator-tri faze

Uvođenje ručni Power Quality Analyzer proizvoda
HZDZ-S3 kvalitete ručni analizator-tri faze je posebno visok instrumenti za testiranje preciznosti koja se može koristiti za testiranje električnu mrežu izobličenjem, fluktuacije napona i treperenja, harmonika sadržaj i neuravnotežen trofazni problema kvaliteta električne energije i tako dalje.
Ručni Power Quality Analyzer glavne funkcije i karakteristike
ovaj instrument se posebno koristi za testiranje električnu mrežu izobličenjem, fluktuacije napona i treperenja, harmonika sadržaj i neuravnotežen trofazni problema kvaliteta električne energije, kao što su instrumenti za testiranje velikom preciznošću; u isto vrijeme imaju i funkcije električnih testa parametra, vektor analiza.
Mogu precizno mjerenje napona, struje, aktivna snaga, reaktivna snaga, frekvencija, faza kut, faktor snage i drugih električnih parametara
To može prikazati mjerenih napona i struje dijagram fazora, korisnici mogu znati instalacije uređaj ispravno ili ne kroz analizu vektorskih dijagrama.
Trenutni se mjeri pomoću stezaljke transformer.Because pomoću steznih merenje struje transformatora, operateri ne treba da isključi struja petlje, može se mjeriti zgodan, i sigurnost. To može biti opremljen sa različitim rasponu od stege prema opsegu mjerenja korisnika.
To može mjeriti i analizu kvalitete električne energije iz električne mreže za korištenje klijenta, njegove mjere i analizu odstupanja frekvencije, odstupanja napona, fluktuacije napona i treperenja, neuravnotežen trofazni napon dozvoljeno stupnjeva i električnu mrežu harmonika.
Može prikazati monofazni napon i struja valnog oblika i mogu pokazati tri faze napon i struja valnog. Svi testovi imaju ekran funkciju zaključavanja sučelje, kako bi se olakšalo korisnicima da čitanje i analizu podataka.
Opterećenje praćenje fluktuacije, mjerenje analiza svih vrsta električne opreme pod različitim trčanje stanje uzrok fluktuacije na kvalitetu električne energije električne mreže. Timing rekord i čuvajte trend promjene napona, struje, aktivna snaga, jalove snage, prividna snaga, frekvencija, faza i drugih parametara električne energije.
To može dinamičke praćenje energetske opreme kada podešavanje i rad, kao i pomoć korisnicima za rješavanje problema elektroenergetske opreme u procesu prilagodbe i rada.
To je u mogućnosti da testiraju i analizu u elektroenergetski sistem za kompenzaciju reaktivne energije i uređaj za filtriranje dinamičkih parametara, i da kvantitativna evaluacija na funkciju i tehničkih indikatora.
To može postaviti različite vrijeme čuvanja, prema vremenu set za čuvanje podataka interval za redom.
Ugrađeni u velikim pohranu podataka kapaciteta, pritisnite 1 interval minutu može pohraniti više od 18 mjeseci za redom, može zadovoljiti potrebe lokaliteta dugoročno praćenje.
Ovaj instrument je sa USB sučelje, što ga čini lako za kopiranje podataka direktno iz backstage-Computer Management. Sarađuje sa moćnim softverom za upravljanje podacima, u realnom vremenu podataka uzorkovanja mogu direktno postaviti na upravljanje pozadinu kompjutera, to će biti više sveobuhvatan i brže obrade u pozadini.
Imam kalendar, funkciju sata, u realnom vremenu prikaza datuma i vremena. Takođe možete sačuvati test podatke i rezultate prilikom testiranja, a upload na računalo preko serijskog porta, kroz upravljanje pozadine softvera (opcija) da ostvari podataka upravljanja informatizacije, ona ima moćne izjave.
3 minute bez pritiskanja tečnim kristalima će automatski ući u režim uštede energije, maksimalno produžili trajanje baterije.
Provodni silikonske tipke, osjećaj je dobar, dugi vijek trajanja, razumno dizajn, praktičan rad.
Ugrađeni veliki kapacitet, visoke performanse litijum-jonske punjive baterije, optužen puna mogu kontinuirano raditi više od 10 sati.
Mali volumen, lagani, jednostavan za nošenje, može se koristiti za mjerenje polje se koristi, također se može koristiti kao mjerna oprema laboratorijskih standardnih.
Ručni Power Quality Analyzer Tehnički parametri
Ulaz 1.the karakteristike
Napon mjerno područje: 0 ~ 400 V, automatski rezanje
Trenutni mjerno područje: Clamp strujnog transformatora (3 vrste):
5 A / 25A (standard)
100 A / 500A (opcionalno)
400 A / 2000A (opcionalno)
Fazni ugao mjerno područje: 0 ~ 359,99 °
Frekvencija mjerenje raspon: 45 ~ 55 Hz
Broj napon kanal: tri kanala (UA, UB, UC)
Trenutni broj kanala: tri kanala (IA, IB, IC)
Najveći broj harmonijske analize: 63 puta 1 minutni interval kontinuirani ciklus maksimalno skladištenje: 18 mjeseci
2.Accuracy
Električni mjerenje parametara:
Napon: plus ili minus 0,2%
frekvencije: ± 0.01Hz
struje i snage: ± 0,5%
faza: ± 0,2 °
kvaliteta električne energije:
Temeljnih talas napon dozvoljeno greška: ≤0.5% FS
Temeljnih talas struja dozvoljena greška: ≤1% FS
Temeljnih faza talasa razlika između napona i struje greške mjerenja: ≤0.2 °
Harmonijski napon mjerenja sadrži stopa pogreške: ≤0.1%
Harmonijski mjerenje struje koji sadrži stopa pogreške: ≤0.2%
Trofazni napon debalans stupanj pogreške: ≤0.2%
Odstupanje napona greška: ≤0.2%
Promjene u naponu greška: ≤0.2%
Radna temperatura: - 10 ℃ ~ + 40 ℃
Punjenja napajanje: AC220V, 45 Hz - 55 Hz frekvencija
Potrošnju energije domaćina: ≤3VA
maksimalno trajanje baterije radno vrijeme: ≤10 sati
izolacija:
ulazna struja i napon izolacije otpor ≤100MΩ.
između ulazne snage na školjku rad pod frekvencije 1,5 KV (RMS), eksperiment je trajao 1 minutu.
Veličina: 320 mm * 240 mm * 130 mm
Težina: 2,0 kg
Ručni Power Quality Analyzer Slika je u nastavku:

Ručni Power Quality Analyzer .png

Srodni proizvodi
Upit