HZIR-2000 SF6 Gas Kvantitativni detektor curenja

HZIR-2000 SF6 Gas Kvantitativni detektor curenja

HZIR-2000 SF6 Gasni kvantitativni detektor curenja Opis proizvoda SF6 dvostruki infracrveni kvantitativni detektor curenja uglavnom se koristi za detekciju curenja u vezi sa proizvodima koji se odnose na SF6 u elektroenergetskoj industriji, koji uključuju izolovane prekidače GIS i SF6 i gumene mreže prstenastog gasa SF6 ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZIR-2000 SF6 Gas Kvantitativni detektor curenja


opis proizvoda

      SF6 dvostruki infracrveni kvantitativni detektor curenja uglavnom se koristi za detekciju curenja o proizvodima koji se odnose na SF6 u elektroenergetskoj industriji, koji uključuju izolovane strujne prekidače GIS i SF6 i SF6 gasa za napuhavanje mrežnog prstena, itd. Oprema se fokusira na različite prednosti u jednoj, u potpunosti razmatra Karakteristike primene na terenu i dizajnirane su da budu lake, prenosive, ne-radioaktivne, ne zahtevaju argon, brzu reakciju, visoku preciznost, visoku osjetljivost i ne utiče na gas gasa.

SF6 kvantitativni detektor curenja usvaja dvostruki tečni kristalni displej, može prikazati koncentraciju SF6 u realnom vremenu i rad je vrlo jednostavan. Osim toga, ima ugrađenu litijumsku bateriju za punjenje, AC / DC.

SF6 kvantitativni detektor curenja je jednostavan za rukovanje i nošenje i može otkriti minimalnu koncentraciju gasa SF6 u vazduhu. Glavne karakteristike tehničke strukture instrumenta su njegova osjetljivost, vrijeme odziva i stabilnost, osim toga, može se protiv vlage i toksičnih gasova. Na osnovu tehnološkog principa dvostrukog talasnog ne-disperzijskog infracrvenog detektora, infracrveni infracrveni detektor SF6 obezbeđuje pouzdane i visoke tačne performanse i karakteristike manje održavanja. SF6 gasni infracrveni detektor curenja ima značajan razvoj za otkrivanje i identifikaciju minimalnog curenja SF6 gasne opreme u zatvorenom i na otvorenom. Za različite nivoe video alarma, to je najbolji alat za smanjenje zagađenja životne sredine i curenje gasa SF6.

Glavne aplikacije: 1, GIS Switchgear; 2, SF6 prekidači, razvodni uređaji; 3, električna oprema vezana za SF6.

Karakteristike

Ne radioaktivni materijal, jednostavan za skladištenje i transport

Manje održavanja (održavanje jednom na pet godina) i bez habanja i dijelova

Nije vezan sadržajima vlage

Ima filter čestica za zaštitu senzora

Nije vezan za zagađivače

Interna brzina brzog odziva, samo 1 sekunda

Bez potrošnog materijala

Visoko osetljivost, može otkriti PPMV SF6 gas u vazduhu pao na 1 ppmv

Tehnički indikatori

Princip merenja: disperzivni infracrveni spektrometar sa dvostrukim talasom (NDIR)

Raspon detekcije: 0 ~ 1500 PPM SF6

Osjetljivost: 1 PPM

Ponovljivost: 0,3%

Temperatura skladištenja: - 40 ~ + 70 ℃

Radno okruženje:

Temperatura: - 10 ~ + 60 ℃

Relativna vlažnost: ≤90% RH

Metoda uzorkovanja: ugrađene solenoidne membranske pumpe, automatsko usisavanje

Alarm: zvučni i svetlosni alarm

Radni napon: 220VAC ± 10% 50Hz, AC i DC, kontinuirano radno vreme

Težina: konzola: 2,5 kg, pištolj: 0,5 kg HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja

Informacije o kompaniji

Heibei Huanhai Import & Export Trading Co, Ltd je moćna kompanija u električnoj oblasti. Imamo jaku ekipu koja uključuje vrhunsku prodaju, kvalifikovane inženjere i imamo svoju proizvodnju sa visokim kvalitetom.

Štaviše, naši kupci dolaze iz različitih zemalja kao što su Amerika, Engleska, Bugarska, Brazil, Čile, Malizija, Vijetnam, Nikaragva, Tajland i tako dalje.

Naši glavni proizvodi su kondenzatori , ispitivač otpornosti na izolaciju , generator visokog napona DC , testni transformator , tester izolacionog ulja , kao što je dielektrični tester transformatora (BDV tester) , tester gubitaka transformatora, tester kiselog transformatora ulja , tester plamenika i tako dalje. Proizvodi Huanhai isporučuju se na sledeći način:

Tester za transformatore, visokonaponski generator , komplet za ispitivanje releja , analizator kvaliteta električne energije , tester izolacionog ulja , visokonaponski tester, ispitivač izolacije, ispitivač otpora na zemlji i tako dalje .

HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenjaHZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja

Potvrde

Imamo sopstvenu proizvodnu fabriku, pls vidimo donji sertifikat, mi smo direktni dobavljač.

Mi smo novo preduzeće koje se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom ozbiljnih proizvoda elektroenergetskih sistema, kao što su kablovi za testiranje grešaka kablova, klase transformatora, ispitivanje klase groma, sveobuhvatna klasa testiranja.  

HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja

Izložba

HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja

Kupovna posjeta

HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja

naše usluge

Od datuma kupovine unutar jednogodišnjeg instrumenta, garantni rok je 12 mjeseci. Ovo je pijod besplatne zamjene popravke, doživotno održavanje i tehničke usluge. Ako je instrument pronašao anomalije ili kvarove, molimo vas da nas kontaktirate kako biste uredili najprikladnije opcije lečenja.

HZIR-2000 Infracrveni SF6 gasni kvantitativni detektor curenja


Srodni proizvodi
Upit