HZ-1 Automatski Petroleum ulja refluks Način kiselina vrijednost Tester

HZ-1 Automatski Petroleum ulja refluks Način kiselina Vrijednost Tester karakteristike: HZ-1 Automatski Petroleum ulja refluks Način kiselina Vrijednost Tester prema hitnim zahtjevima tržišta, je potpuno automatski mjerni instrument može precizno otkriti vrijednosti transformator oleinske kiseline. Instrument u ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZ-1 Automatski Petroleum ulja refluks Način kiselina vrijednost Tester
karakteristike:
HZ-1 Automatski Petroleum ulja refluks Način kiselina Vrijednost Tester prema hitnim zahtjevima tržišta, je potpuno automatski mjerni instrument može precizno otkriti vrijednosti transformator oleinske kiseline. Instrument u poboljšanju efikasnosti i preciznost, uz istovremeno smanjenje kontakt operatera sa uzorkom i reagense, kako bi se povećala zaštita njihovih ličnih sigurnosti.
Ne priručnik za vaganje, jednostavno postaviti uzorak u uzorku kup, uređaj će se automatski injekcije, zagrijava na refluks, određivanje, ispuštanje otpadnih, rezultati prikaz ispis operacija.
Određivanje etanola u instrument automatski odbiti vrijednost pozadini i pokazatelj kraja vrijednosti, rezultat je precizniji. Put počnete uzorak može utvrditi, jednostavan za korištenje i efikasni. kalibracija instrument instrument opremljen sa standardnim procedurama kiseline i kalibracije, korisnik može u bilo koje vrijeme i na likvidni instrumenti i kalibracije, a rješenje se koristi za prevazilaženje promjene u koncentraciji nedostatke i poboljšati pouzdanost rezultata testa.
parametara:
Test raspon: 0.001 ~ 2 mg KOH / g
greške mjerenja: + / - 0.001 mg KOH / g
ponovljivosti: 0.001 mg KOH / g ili manje
važećim temperatura: 10 ℃ ~ 45 ℃
pogodan vlažnost: 85% RH ili manje
izvor električne energije, AC220V / 50 Hz
snaga: 500 W

Srodni proizvodi
Upit