HZCS- 1 Automatska testna ulja za kiselinu

HZCS- 1 Automatska testna ulja za kiselinu

HZCS-1 Automatska metoda merenja kiseline Metoda pojedinačnog čaša Uvod HZCS-1 Automatski merač kiselih vrijednosti je korištenje ekstrakcije, automatskog mernog instrumenta za precizno otkrivanje oleinske izolacione vrijednosti. Funkcija 1, Poboljšajte efikasnost rada i preciznost, a smanjite kontakt operatora ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZCS-1 Automatski merač vrednosti kiselina
Metoda ekstrakcije šolje
HZCS-1 Automatska testna masno kiselost Testni metod za ekstrakciju kupa Uvod
HZCS-1 Automatski merač kiselih vrijednosti, je korištenje ekstrakcije, automatskog mernog instrumenta za precizno otkrivanje oleinske vrijednosti izolacije.
HZCS-1 Automatska testna masno kiselost Komplet za testiranje pojedinačne ekstrakcije
1, Poboljšati efikasnost i preciznost rada uz smanjenje kontakta operatora sa uzorkom i reagensima, kako bi se maksimalizovala zaštita njihove lične sigurnosti.
2, Kada se meri, samo uzorak je ubrizgan u čašu, postavljajući uzorak uzorka za uzorak uzorka za čašu, uređaj će automatski potražiti uzorak ekstrakta ubrizganu titracijom, određivanjem, samočišćavanjem isključivanja, prikazom rezultata štampanja operacija.
3, Početak se može izmeriti uzorak, jednostavan za korištenje i efikasan.
4, Instrument za kalibraciju instrumenta opremljen standardnom procedurom kiselina i kalibracije, korisnik može u bilo kom trenutku i u tečnim instrumentima i kalibraciju, a rješenje se koristi za prevazilaženje promjena u koncentraciji defekata; 5, Dok se određivanje instrumenta automatski odbije izvlači vrijednost pozadine, kako bi prevazišle efekte korištenja izmjena vrijednosti ekstrakta pozadine rezultata. Tako da su rezultati testova tačniji i pouzdani.

HZCS- 1 Automatska testna masno kiselost Kit Parametar za pojedinačnu kupku

Testni opseg

0.002 ~ 1 mg KOH / g

Greška u mjerenju

≤ ± 0,005 mg KOH / g

Ponovljivost

≤0.005mg KOH / g

Temperatura

10 ℃ ~ 45 ℃

Primenljiva vlažnost

≤85% RH

Izvor napajanja

AC220V / 50Hz

Snaga

50W

Srodni proizvodi
Upit