HZSR-3 Automatski topiv u vodi kiselina Analyzer

HZSR-3 Automatski topiv u vodi kiselina Analyzer

HZSR-3 Automatski topiv u vodi kiselina Analyzer Uvod HZSR-3 automatski se rastvaraju u vodi analizator kiselina je dizajniran za mjerenje transformatorsko ulje, turbina ulje, lož ulje i drugih naftnih derivata, anti-rastvorljivi u vodi kiselina (pH). Visok stepen automatizacije opreme, kao ulje i voda ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HZSR-3 Automatski topiv u vodi kiselina Analyzer
uvod
HZSR-3 automatski se rastvaraju u vodi analizator kiselina je dizajniran za mjerenje transformatorsko ulje, turbina ulje, lož ulje i drugih naftnih derivata, anti-rastvorljivi u vodi kiselina (pH). Visok stepen automatizacije opreme, kao i ulja i ubrizgavanje vode u skladu sa standardom odredbama, instrument će biti strogo u skladu sa odredbama reda standardnih grijanje, vibracije, odvajanja vode, ekstrakcija dvostruko uzoraka vode su dodani u dva indikator (bromocresolbromocresol zelene i ljubičaste), boja, kolorimetriskom mjerenje, prikaz i štampanje rezultata mjerenja.
svojstvo
1, poboljšati efikasnost i preciznost pri smanjenju korisnik kontakte uzorka i reagensa, kako bi se povećala zaštita njihovih ličnih sigurnosti.
2, bez ručnog mjerenja, samo uzorka i vode u uzorku kup, uređaj će se automatski injekcija, grijanje oscilacija, određivanje, pražnjenje, rezultati ekran i drugim procesima.
3, Kada se pokrene se može odrediti od 1. do 3. uzorci mogu se mjeriti u uzorku potrebno, jednostavan za korištenje, jednostavno odaberite prema zahtjevima korisnika.
Tehnički podaci
2 Test Range: PH3.8 ~ 7.0
3 greške mjerenja: ≤ ± 0.05PH
4 Ponovljivost: ≤0.05PH
5 Temperatura: 10 ℃ ~ 45 ℃
6 Primjenjivo vlažnost: ≤85% RH
Izvor 7 Snaga: AC220V / 50Hz
8 Snaga: 500W

Srodni proizvodi
Upit