On-line sistem za nadgledanje hromatografije HZGC-1210 transformatorskog ulja

On-line sistem za nadgledanje hromatografije HZGC-1210 transformatorskog ulja

On-line sistem za praćenje hromatografije transformatorskog ulja HZGC-1210 Kratak uvod Sistem za praćenje hromatograma transformatora ulja tipa HZGC-1210 može ostvariti sledeće funkcije: automatsko cirkulaciono čišćenje, ulje ulja, separacija ulja i gasa, analiza uzoraka, obrada podataka ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

On-line sistem za nadgledanje hromatografije HZGC-1210 transformatorskog ulja

Kratak uvod

On-line sistem za nadgledanje hromatograma HER-H10 transformatora ulja HZGC-1210 može realizovati sledeće funkcije: automatsko cirkulaciono čišćenje, ulje ulja, separacija ulja i gasa, analiza uzoraka, obrada podataka i alarm u realnom vremenu; Brzo bi mogao da prati sadržaj i rast grešnog gasa koji se rastvara u ulju HV transformatora transformatora kao što je transformator. Zahvaljujući stručnom sistemu za dijagnozu pogrešaka, ranije bi se moglo predvideti skrivena neuspjeh problema u opremi, izbjeći nesreće opreme, kako bi se smanjili teški gubici i poboljšali pouzdanost rada opreme. Kao nova generacija proizvoda u oblasti naftnog hromatograma on-line monitoring, sistem će obezbediti stabilna i pouzdana rešenja za energetski transformator za realizaciju on-line daljinske DGA analize. Stoga, to je snažna garancija za implementaciju državnog remonta elektroenergetskog sistema.

Sistem HZGC-1210 je dizajniran na bazi svih prednosti on-line praćenja naftnog hromatograma u zemlji i inostranstvu. Dakle, sistem ima očigledne prednosti u aspektima stabilnosti, pouzdanosti i tačnosti.

On-line testiranje koncentracije i stope rasta H2 , CO , CO2 , CH4 , C2H4 , C2H2 , C2H6

Metoda kvantitativnog čišćenja i uzimanja uzoraka cirkulacije mogla bi zaista odražavati stanje gasa rastvorenog u nafti.

Razdvajanje naftnih gasova je sigurno i pouzdano bez zagađenja. Korisnici mogu odabrati da isprazne transformatorsko ulje ili ne.

Usvojila je posvećenu kompozitnu hromatografsku kolonu za poboljšanje stepena razdvajanja gasne komponente.

Usvojio je uvezeni detektor kako bi poboljšao osetljivost ispitivanja ugljovodoničnih gasova.

Tehnika detekcije gasa ima visoku stabilnost i preciznost sa ± 10% opsega grešaka.

Zreo i pouzdan kao komunikacijski mod, usvojio je standardne mrežne protokole i mogao podržavati daljinski prenos podataka.

Prikupljanje podataka, usvojena tehnologija oversampling Δ - Σ analogno-digitalni konvertor sa 24-bitnom rezolucijom i automatskom kalibracijom, je vrlo pouzdan.

Raznovrsni prikaz podataka i načini istraživanja mogu pružiti grafikon izveštaja i trendova. Rok trajanja istorijskih podataka je 10 godina.

Ima jaku prilagodljivost za životnu sredinu, koja se široko koristi u hladnim, toplim, visokim vlažnim i velikim nadmorskim područjima.

Performanse anti-mešanja su izvanredne. Elektromagnetska kompatibilnost mogla bi zadovoljiti standarde GB / T17626 i IEC61000.

Ponudio je 2 nivoa alarmnog seta. Signal upozorenja se mogao široko rasprostirati.

Otvorena baza podataka može pristupiti električnom sistemu LAN-a.

Pored toga, HZGC-1210 sistem koristi modularni dizajn sa primjenom ugrađenih procesora visokih performansi, čime je sistem za praćenje hromatografije na mreži stabilniji i pouzdaniji. Ima sledeće karakteristike:

Ima brži ciklus analize koji mogu postaviti sami korisnici. Minimalni ciklus nadgledanja je 40 do 60 minuta. Preporučujemo da postavite 24 sata kao ciklus inspekcije;

Potrebno je samo 10 minuta da se odvoji nafta i gas. Koristi posebnu tehnologiju za prilagođavanje životne sredine radi otklanjanja bilo kakve promene koeficijenta distribucije gasa izazvanog promjenama temperature i vlage.

Analizirani uzorak ulja usvojio je tehniku degaziranja i puferovanja, uklanjajući mehani balon u uzorku ulja transformatora prenapona. Tehnika višeslojnog izolovanog ubrizgavanja (povratno ulje) mogla bi da garantuje da prenoseni gas ne bi bio uzeo u transformator.

Minimalna granica detekcije C2H2 može da dostigne 0.1-0.5 μ L / L.

Usvojio je dvostruko kolo i višemodišnu termostatsku kontrolu s ± 0,1 ° C preciznosti kontrole temperature. Uređaj je opremljen industrijskim klima uređajem koji ima funkciju automatske konstantne kontrole temperature.

Sistem ugrađenih procesora je višefunkcionalan, kombinujući separaciju naftnih gasova, prikupljanje podataka, hromatografsku analizu, izračunavanje koncentracije, alarmiranje podataka i nadzor stanja opreme. Izbegavaju se slučajevi kao što je gubitak podataka, što značajno poboljšava pouzdanost i stabilnost sistema.

Funkcionalno kolo interfejsa usvojilo je opto-izolator kako bi dodatno poboljšao mogućnost anti-interferencije.

Preko Ethernet-a, mogao bi ostvariti pun digitalni i daljinski prenos podataka, podešavanje parametara i kontrolu.

Poboljšava funkciju dijagnoze grešaka, primenjujući modifikovanu metodu tri odnosa, trigonometrijsku metodu David i kubu grafičku metodu za crtanje rezultata dijagnoze;

Jačanje samokontrole i dodavanje funkcije daljinskog održavanja i alarmiranja za abnormalnost opreme

Podržava 61850 komunikacijski protokol, obezbeđujući umrežavanje za praćenje opreme iste vrste, tako da može ostvariti koncentrisanu daljinsku dijagnozu na određenom području.

Sistem je usvojio 19 standardnih kućišta i visoko integrisan modularni dizajn, koji je jednostavan za instalaciju i održavanje uz jednostavan rad.

Sa širokom mogućnošću proširivanja, može se jednostavno integrisati sa drugim uređajem za nadgledanje.

Dizajn ne-cilindara štedi vreme i novac da promeni nosioce gasa svake godine, tako da bi nakon održavanja prodaje bilo mnogo lakše. U blizini u blizini plovila visokog pritiska, transformatori bi bili sigurniji, bez ikakvog potencijalnog rizika.

Hot Tags: on-line sistem za nadgledanje hromatografije hzgc-1210 transformatorskog ulja, napravljen u Kini, proizvođači, popust, jeftin
Srodni proizvodi
Upit